Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a dus cu familia în Peștera Polovragi, unde a făcut mai multe poze. Când a ajuns acasă și s-a uitat la ele, bărbatului din Piatra Neamț nu i-a venit să creadă ce vede. „Este de-a dreptul șocant! Cred că trăiesc un coșmar!”

S-a dus cu familia în Peștera Polovragi, unde a făcut mai multe poze. Când a ajuns acasă și s-a uitat la ele, bărbatului din Piatra Neamț nu i-a venit să creadă ce vede. „Este de-a dreptul șocant! Cred că trăiesc un coșmar!”

S-a dus cu familia în Peștera Polovragi, unde a făcut mai multe poze. Când a ajuns acasă și s-a uitat la ele, bărbatului din Piatra Neamț nu i-a venit să creadă ce vede. „Este de-a dreptul șocant! Cred că trăiesc un coșmar!”
Sursa foto: Foto: Adevarul
10 Apr 2018   •   10:29

Un bărbat din Piatra Neamț s-a dus cu familia în Peștera Polovragi din Munții Căpățâna, unde a făcut mai multe poze cu telefonul mobil.

Când a ajuns acasă să descarce fotografiile pe calculator, bărbatul a avut un șoc, când a observat lucruri neobișnuite in pozele sale. „Nu-mi venea să cred ce văd. Mi-am chemat soția și fiica în fața monitorului și ne uitam unii la alții rămași aproape fără cuvinte. Apoi am început să analizăm pe rând fiecare poză și ne-am dat seama că ceva neobișnuit s-a petrecut. Mai multe poze nu corespundeau cu ce văzuserăm noi acolo“, a spus bărbatul, potrivit Ziarul Ceahlăul.

Cel mai straniu lucru, a fost când a văzut că părul fiicei sale are culoarea schimbată spre vârfuri, deși niciodată nu s-a vopsit, ea având 13 ani. Cu doar zece minute înainte de această poză, fata a fost fotografiată și se vede clar că părul său este cât se poate de normal la culoare, neexistând diferențe de nuanță.

Într-o altă poză, de această dată cu soția, se observă o urmă colorată pe centru și umbre nefirești ale pietrelor, ca și cum sursa de lumină era foarte jos și foarte puternică, deși în peșteră lumina nu este deloc de intensitate mare și mai mult, sursele de lumină erau în stânga fotografului. La fel, picioarele femeii au o culoare vineție, în genul celei din părul fiicei.

În altă poză se poate observa o figură cu aspect umanoid, deși bărbatul poate jura că atunci când a făcut poza așa ceva nu exista acolo. Și în una din cele mai concludente fotografii, se poate vedea o stalagmită, care atunci când a fost pozată nu ieșea cu nimic în evidență, dar se observă că are forma Sfintei Fecioare ca și cum s-ar ruga, iar în dreptul mâinilor împreunate se vede un cerc roșu, despre care cei trei spun că nu exista în momentul fotografierii, la fel ca și chipul cu contur negru care apare în stânga pozei.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu trei ani, însă întâmplările bizare nu s-au oprit nici acum. Peștera Polovragi mai este numită și Peștera lui Zamolxis și se spune că aici ar crește planta Polovraga, care vindecă orice boală sau că în acest loc se află ascuns aurul dacilor.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close