Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a dus cu fiica sa la control, dar timp de opt luni medicii nu au reușit să-i pună un diagnostic. Acum e prea tâziu! „Fiica mea de 17 ani moare de cancer”

S-a dus cu fiica sa la control, dar timp de opt luni medicii nu au reușit să-i pună un diagnostic. Acum e prea tâziu! „Fiica mea de 17 ani moare de cancer”

S-a dus cu fiica sa la control, dar timp de opt luni medicii nu au reușit să-i pună un diagnostic. Acum e prea tâziu! „Fiica mea de 17 ani moare de cancer”
09 Mai 2019   •   12:25

Timp de opt luni, medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic fiicei sale, iar atunci când au reușit, este deja mult prea târziu.

Adolescenta de 17 ani are o formă agresivă de cancer, care nu îi dă prea multe șanse de supraviețuire.

Caron Cassidy, 39 de ani, din Scoția, consideră acum că șansele de supraviețuire ale fiicei sale au fost spulberate din cauza medicilor. 

Primele simptome, Alix le-a avut în octombrie anul trecut când și0a pierdut capacitatea de a-și putea folosi degetele. Inițial, i s-a spus că suferă de artrită. După luni, în care durerile continuau, mama a dus-o la un medic privat, care după un control i-a spus că e o problemă la măduva osoasă. 

„În mai puțin de 48 de ore de când am dus-o la medicul privat, ni s-a spus că are o tumoare pe măduvă (…) Nu există cuvinte pentru asta. Sunt oameni în care îți pui încrederea și în care crezi. Nu am cuvinte. Căutăm orice posibilitate ca să o salvăm pe Alix și să avem grijă de ea în același timp”, a mărturisit mama, potrivit The Sun.

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close