Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a dus la cimitir să-și înmormânteze mama lângă tatăl său, dar când groparii au săpat mormântul, a avut un șoc. A început să tremure și...

S-a dus la cimitir să-și înmormânteze mama lângă tatăl său, dar când groparii au săpat mormântul, a avut un șoc. A început să tremure și...

S-a dus la cimitir să-și înmormânteze mama lângă tatăl său, dar când groparii au săpat mormântul, a avut un șoc. A început să tremure și...
Sursa foto: Foto: Captura video
01 Mar 2018   •   09:53

Îi murise mama, așa că s-a dus la cimitir să pregătească mormântul. Intenționa să o îngroape alături de tatăl său, așa cum și-au dorit cei doi în timpul vieții. Cuplul fusese căsătorit timp de 60 de ani.

Doar că Sandi Vasel, din Whitestown, Indiana, a avut un adevărat șoc. În interiorul mormântului nu se afla niciun sicriu și nici urmă că acolo ar fi fost îngropat cineva.

„Simt ca și cum mi-am dezamăgit părinții pentru că nu m-am asigurat că totul va fi conform planurilor lor”, a declarat femeia pentru 24-Hour News 8.

Femeia s-a dus să ceară socoteală reprezentanților cimitirului. Aceștia i-au spus că nu știu unde este sicriul tatălui său. „Am înghețat, pur și simplu”.

Tatăl femeii a murit în 2006, de cancer, iar în toți acești ani ea a vizitat un mormânt gol. „Meritau să fie împreună”, a mai spus femeia.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close