Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a îmbrăcat cu hainele iubitei lui și a postat fotografiile pe Facebook. „Îmi ajut pe prietena să facă ordine în șifonier și am remarcat că...”

S-a îmbrăcat cu hainele iubitei lui și a postat fotografiile pe Facebook. „Îmi ajut pe prietena să facă ordine în șifonier și am remarcat că...”

S-a îmbrăcat cu hainele iubitei lui și a postat fotografiile pe Facebook. „Îmi ajut pe prietena să facă ordine în șifonier și am remarcat că...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Benjamin Ashton Cooper
04 Apr 2018   •   16:24

Benjamin Ashton Cooper, din Pennsylvania, a postat pe contul lui de socializare un mesaj puternic, în care critică diferențele dintre mărimile hainelor purtate de femei și cele destinate bărbaților.

Omul a avut această revelație în timp ce își ajuta iubita să își pună în ordine hainele în șifonier. Acesta a observat că majoritatea articolelor de îmbrăcăminte ale acesteia aveau eticheta XL.

„Îmi ajut pe prietena să facă ordine în șifonier și am remarcat că majoritatea hainelor pe care le avea sunt etichetate cu mărimea XL. Nu mi s-a părut corect. Și iată de ce: Sunt bune de mine.

Nu port mărimea XL, ca bărbat, și, deci, despre o femeie ale cărei haine sunt bune de mine nu se poate spune că poartă XL”, a scris Benjamin pe contul lui de socializare, în dreptul imaginilor în care apare îmbrăcat în hainele iubitei sale, potrivit Metro

×
Subiecte în articol: haine prietena Facebook
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close