Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a îndrăgostit de soțul ei pe când era adolescentă. S-au căsătorit și au trăit fericiți până când moartea i-a despărțit. Într-o zi, femeia a primit un semn nesperat de la partenerul său de dincolo de mormânt

S-a îndrăgostit de soțul ei pe când era adolescentă. S-au căsătorit și au trăit fericiți până când moartea i-a despărțit. Într-o zi, femeia a primit un semn nesperat de la partenerul său de dincolo de mormânt

S-a îndrăgostit de soțul ei pe când era adolescentă. S-au căsătorit și au trăit fericiți până când moartea i-a despărțit. Într-o zi, femeia a primit un semn nesperat de la partenerul său de dincolo de mormânt
Sursa foto: Foto: captura video wtvr
09 Iul 2017   •   09:18

Pentru Jonnie și Bill Ashby iubirea a început pe 4 iulie 1956. La scurt timp după ce a cunoscut-o pe adolescenta frumoasă, bărbatul i-a adresat și marea întrebare cu ajutorul unei cărți poștale. Timidă, dar și dornică să-l mai lase un pic în suspans, Jonnie a spus doar „poate”.

După doi ani s-au căsătorit, iar mai apoi li s-au născut cei doi copii, o fată și un băiat. Dragostea lor nu pălise nicio clipă. Romantic incurabil, îi lăsa mereu bilețele.

„De câte ori mi-a scris, fie și un bilet, desena o mână ca aceasta. Înseamna iubire fără sfârșit. Eu și soțul meu ne-am iubit fără încetare”, povestește femeia, potrivit wtvr.com.

Doar că într-o zi, în 2013, soțul său a murit. Nu există cuvinte pentru durerea pe care a simțit-o Joannie direct în inimă.

După patru ani, femeia avea să mai primească o lovitură. Într-o zi, în timp ce spăla vasele, bătrâna și-a scos inelul de logodnă, verigheta și încă un inel dăruit de Bill și le-a pus pe un servețel. Fără să își dea seama, mai târziu l-a aruncat. Abia a doua zi și-a dat seama de greșeala comisă, iar pentru Jonnie a început disperarea.

Gunoiul fusese ridicat. Fără nicio speranță, femeia a sunat totuși la compania de salubritate. Inițial, angajații de acolo au crezut că este doar o glumă, dar când au auzit-o plângând au înțeles cât de importante erau acele inele pentru ea.

După o zi de căutări, bătrâna a primit un telefon: „Am spus: "Ce? Glumești? Nu, glumești, nu-i așa?! Pe bune?!". "Pe bune", mi-a răspuns. Vine spre dumneavoastră cineva să vă aducă inelele”.

Jonnie e convinsă că doar partenerul său de dincolo de mormânt a făcut o minune. „M-am așezat în genunchi și i-am mulțumit lui Dumnezeu că le-a dat acelor oameni privire pătrunzătoare, ca să găsească inelele. Am privit apoi spre fotografia soțului meu - mereu îl privesc și îi spun noapte bună, înainte să merg la culcare. și i-am mai zis: "Ai trimis încoace îngerul tău păzitor?” Știu ca da”, a povestit femeia.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 21 mai 2024 pentru clienţi
x close