Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a îndrăgostit la 20 de ani și și-a anunțat apropiații că se mărită. Toți au avut un șoc când au văzut cine era partenerul său (FOTO)

S-a îndrăgostit la 20 de ani și și-a anunțat apropiații că se mărită. Toți au avut un șoc când au văzut cine era partenerul său (FOTO)

S-a îndrăgostit la 20 de ani și și-a anunțat apropiații că se mărită. Toți au avut un șoc când au văzut cine era partenerul său (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Feb 2019   •   14:11

La 20 de ani, tânăra și-a anunțat apropiații că vrea să se mărite. Dar toți au avut un șoc când au văzut cine este mirele.  

Felicity Kadlec din Tiverton, Rhode Island, SUA, i-a spus „Da” unei păpuși zombie de care s-a îndrăgostit iremediabil. Tânăra susține că păpușa Kelly are 37 de ani și că este sufletul ei pereche. 

Evenimentul a costat-o 500 de dolari, bani care au fost dați pentru rochia ei de mireasă, pentru costumul „ginerelui”.

„Am găsit-o pe Kelly într-o colecție de păpuși de groază. De la 16 ani am început să mă îndrăgostesc de ea, dar am ținut aceste sentimnente doar pentru mine. După ce tatăl meu a murit anul trecut, m-am apropiat și mai mult de Kelly, fiindcă el mi-a făcut-o cadou”, a mai explicat fata. „M-am hotărât să nu-mi mai ascund sentimentele, deși nimeni nu mă înțelege. Niciodată n-am fost mai fericită”, scrie Mirror. 

×
Subiecte în articol: dragoste casatorie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close