Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a întors în țară pe neașteptate și s-a dus direct la locul de muncă al soției sale. I-a cerut telefonul și a început să-i citească mesajele. Ce a urmat este șocant

S-a întors în țară pe neașteptate și s-a dus direct la locul de muncă al soției sale. I-a cerut telefonul și a început să-i citească mesajele. Ce a urmat este șocant

S-a întors în țară pe neașteptate și s-a dus direct la locul de muncă al soției sale. I-a cerut telefonul și a început să-i citească mesajele. Ce a urmat este șocant
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Feb 2018   •   17:51

Un bărbat din Dâmbovița s-a întors în țară pe neașteptate și s-a dus direct la locul de muncă al soției sale.

Omul, care muncea în Germania, i-a cerut acesteia telefonul și a început să-i citească mesajele. A înnebunit de furie când a văzut că partenera sa avea un iubit secret căruia îi dădea din banii munciți de bărbat în străinătate.

Nu a stat pe gânduri și a început să o lovească cu sete. „Tocmai s-a întors din Germania şi a găsit-o cu alt bărbat. Se pare că avea o relaţie de mai mult timp cu acest băiat. El muncea şi trimitea banii acasă şi ea îi dădea banii lui”, explică sora suspectului.

Patronul magazinului unde a avut loc bătaia spune că a fost chemat urgent de clienţi să intervină, după ce aceştia au auzit hărmălaia din depozit.

”O bănuia de ceva, a venit hotărât, i-a cerut telefonul, a citit câteva mesaje şi de aici a început scandalul”, povestește patronul magazinului.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, acesta şi-ar fi agresat soţia. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie”, a declarat Adelina Torcică, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa, potrivit stirileprotv.ro.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close