Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a machiat și a început să lăcrimeze. A crezut că e din cauza cosmeticelor, dar când a mers la medic, a avut un șoc. Ce se ascundea acolo

S-a machiat și a început să lăcrimeze. A crezut că e din cauza cosmeticelor, dar când a mers la medic, a avut un șoc. Ce se ascundea acolo

S-a machiat și a început să lăcrimeze. A crezut că e din cauza cosmeticelor, dar când a mers la medic, a avut un șoc. Ce se ascundea acolo
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    02 Noi 2017   •   18:52

O adolescentă de 19 ani a trăit un adevărat șoc. Tânăra spune că de ceva timp îi lăcrima des ochiul stâng, dar s-a gândit că i se întâmpla asta din cauza produselor de machiaj.

În cele din urmă, Tasha Jilka a decis să meargă la medic. Acolo, doctorii i-au dat vestea cumplită, la care nici nu se gândea: suferea de o formă rară de cancer, numit neuroblastom olfactiv, potrivit dailymail.co.uk.

"Ochiul stâng era întotdeauna umed, dar am pus totul pe seama machiajului. Însă a început să fie din ce în ce mai rău şi am decis să mă duc la medic", povestește tânăra.

Și doctorii au crezut, la început, că este ceva banal, o alergie sau o răceală. Când au văzut că femeia nu scapă însă de lăcrimarea ochiului, au decis să-i facă analize mai amănunțite.

Așa au descoperit că adolescenta suferea, de fapt, de cancer. Operația a fost una complexă, iar fata a trebuit apoi să-și facă și o reconstrucție a nasului.

×
Subiecte în articol: machiaj
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close