Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a oprit la o benzinărie să alimenteze, când a văzut un bărbat care plângea în hohote. S-a apropiat de el să vadă ce a pățit și a rămas fără cuvinte. Când bărbatul a deschis mașina, a fost și mai uimită. Este incredibil ce a urmat

S-a oprit la o benzinărie să alimenteze, când a văzut un bărbat care plângea în hohote. S-a apropiat de el să vadă ce a pățit și a rămas fără cuvinte. Când bărbatul a deschis mașina, a fost și mai uimită. Este incredibil ce a urmat

S-a oprit la o benzinărie să alimenteze, când a văzut un bărbat care plângea în hohote. S-a apropiat de el să vadă ce a pățit și a rămas fără cuvinte. Când bărbatul a deschis mașina, a fost și mai uimită. Este incredibil ce a urmat
Sursa foto: Foto: ntd.tv
21 Feb 2018   •   17:32

S-a dus la benzinărie să-și facă plinul, dar când a dat să plece, a văzut un bărbat care plângea în hohote. S-a dus lângă el să-l întrebe ce i s-a întâmplat, dar a fost și mai șocată când a văzut cum era îmbrăcat bărbatul.

Deși afară erau -10 grade, omul avea șlapi și niște șosete rupte.

Nicole Marie Heintz l-a întrebat pe bărbat ce are, iar acesta i-a mărturisit: „„Nu pot avea nici măcar grijă de familia mea”. S-a uitat la mine și aș putea spune că era pe punctul să clacheze”, a povestit Heinz pe Facebook.  

Imediat, femeia a decis să-i facă ea plinul. „Ceva, ceva a prins viață în el. Era șocat, era ca și cum uitase cum se face plinul”, a mai scris tânăra.

Atunci, soția sa a ieșit din mașină. A venit în lacrimi și i-a strâns mâna „îngerului lor păzitor”. Nicole a văzut că, la rândul său, femeia avea blugii murdari și rupți. „I-am spus să vină la mașina mea”.

Tânăra avea câteva haine pe care voia să le doneze de ceva timp, așa că s-a potrivit momentul. Femeia a ales câteva, iar atunci când a deschis din nou mașina, Nicole a văzut că acolo se aflau și două fetițe.

Curând, în stația de benzină au apărut și alte persoane, care s-au oferit să ajute familia. fiecare le-a oferit tot ce au putut și aveau la îndemână.

„Niciodată în viața mea nu am văzut atâta bunătate ca la acea stație, o mână de străini. Dar asta îmi dă speranță”, a mai povestit tânăra, potrivit ntd.tv.

 

 

×

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close