Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a scos la concurs un post inedit: paznic de arici. Cu cât va fi plătit „norocosul”

S-a scos la concurs un post inedit: paznic de arici. Cu cât va fi plătit „norocosul”

S-a scos la concurs un post inedit: paznic de arici. Cu cât va fi plătit „norocosul”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iul 2016   •   13:12

Un job inedit, dar destul de bine plătit, a fost scos la concurs de o organizaţie caritabilă britanică, Suffolk Wildlife Trust. Iar contractul va fi cu normă întreagă, pe doi ani.

Pur şi simplu, un om va primi 24.000 de lire pe an (aproximativ 28.500 de euro, aproape 2.400 de euro pe lună) doar pentru a păzi aricii.

„Căutăm o persoană, adevărată sursă de inspiraţie, care să devină imaginea protejării aricilor la Ipswich”, se arată în anunţul publicat de fundaţie.

Cât despre competenţe, respectivul trebuie să fie ataşat de mediul înconjurător şi interesat de protejarea aricilor. Cât despre obiectiv, ONG-ul britanic îşi propune să facă „din Ipswich cel mai prietenos oraş din Marea Britanie, pentru arici”.

Studiile au arătat că oraşul cu peste 100.000 de locuitori este o zonă favorabilă pentru arici, dar peisajul urban modern le-a complicat viaţa ţepoaselor mamifere. Postul implică, aşadar, punerea în acord a tehnicilor de conservare cu dorinţele locuitorilor. Şi încă mai este timp pentru înscrieri: până pe 13 iulie.

 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close