Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a speriat rău când pilotul de avion i-a anunțat numele. „De emoții, nu ajungeam la buton”

S-a speriat rău când pilotul de avion i-a anunțat numele. „De emoții, nu ajungeam la buton”

S-a speriat rău când pilotul de avion i-a anunțat numele. „De emoții, nu ajungeam la buton”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Apr 2018   •   20:49

O femeie din Statele Unite a decis să povestească pe Facebook ce a pățit în avionul care trebuia să o ducă pe ea și pe prietenul ei la un interviu. 

“Eu și John mergeam spre St Louis, Missouri. Prietenul meu trebuia să susțină un interviu acolo și m-am gândit să merg cu el pentru a-l sprijini.

John ar fi trebuit să se mute în caz că obținea slujba. Deși discutasem de căsătorie și el mă ceruse oficial de la părinții mei noi nu ne logodisem oficial.

Am decolat și după vreo 20 de minute, unul dintre piloți a început să facă obișnuitele anunțuri legate de altitudine, vreme, ora de sosire, numele meu. Stai! Chiar mi-am auzit numele! Tot felul de gânduri îmi zburau prin cap.

– Atenție! Linda Baker! John Helms vrea să știe dacă vrei să-și petreci restul vieții alături de el. Dacă accepți apasă butonul ce cheamă însoțitoarele de bord.

Inima mea bătea nebunește. Ochii mei s-au umplut de lacrimi. John a deschis o cutie mică de catifea în care era un inel superb de logodnă. I-am șoptit „Da!”

Mi-a așezat inelul pe degetul inelar și l-am îmbrățișat puternic. Dar, stai, uitasem de buton.

De emoții, din cauza centurii, nu știu, dar nu ajungeam la buton. John a apăsat butonul pentru mine”, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: pilot
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close