Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a trezit că invitații au plecat mai devreme de la nuntă. S-a înfuriat maxim când a aflat motivul. „Cum să faci așa ceva?”

S-a trezit că invitații au plecat mai devreme de la nuntă. S-a înfuriat maxim când a aflat motivul. „Cum să faci așa ceva?”

S-a trezit că invitații au plecat mai devreme de la nuntă. S-a înfuriat maxim când a aflat motivul. „Cum să faci așa ceva?”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Mai 2019   •   13:31

S-a chinuit mult să își organizeze nunta în apropiere familiei pentru a avea parte de o petrecere așa cum și-a dorit înconjurată de cei dragi. 

Doar că toata familia a părăsit-o, iar când a aflat a motivul s-a înfuriat de-a dreptul. 

Femeia a povestit ce a pățit pe Reddit. A ținut să le precizeze internauților că nu stă lângă familia ei, așa că a fost nevoită să călătorească pentru ceremonie. 

Ceremonia a început după ora trei recepția la patru, iar petrecerea era plănuită pentru ora șapte. 

„Petrecerea a fost programată în așa fel încât să putem petrece în mod real timp cu prietenii și familia, față de formalitatea recepției. Nunta și recepția au fost grozave. Când a venit însă timpul petrecerii, jumătate din invitați au plecat, printre care și întreaga mea familie. Niciun singur membru nu a rămas”, a povestit tânăra.

Motivul a fost de-a dreptul șocant. „A doua zi am aflat că sora mea a plănuit o petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului ei la bunicii mei acasă, în aceeași zi în care a avut loc nunta mea și nimeni nu mi-a spus. Nimeni nu s-a deranjat să mă întrebe dacă vreau să merg. Nimeni nu a apărut la petrecerea mea. Nimeni nu și-a cerut scuze pentru că nu a venit. Au plecat apoi în weekend așa că nu am apucat să vorbesc cu ei înainte de nuntă, din cauza pregătirilor. Apoi au plecat. Acum nici nu știu cum să vorbesc cu ei, sunt atât de furioasă. Mai ales pe sora mea care s-a gândit să facă așa ceva în ziua care trebuia să-mi fie mie dedicată”, a mai spus femeia.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close