Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a trezit după 12 săptămâni de comă, când nimeni nu îi mai dădea nicio șansă! Care au fost primele lui cuvinte

S-a trezit după 12 săptămâni de comă, când nimeni nu îi mai dădea nicio șansă! Care au fost primele lui cuvinte

S-a trezit după 12 săptămâni de comă, când nimeni nu îi mai dădea nicio șansă! Care au fost primele lui cuvinte
Sursa foto: Foto: Will Glennon/Facebook
16 Aug 2016   •   11:40

Un prezentator BBC a povestit cum aproape a murit într-un accident de bicicletă și s-a trezit apoi din comă crezând că e un pilot de curse în anul 1952, scrie Daily Mail.

Will Glennon, în vârstă de 44 de ani, s-a ciocnit de un camion în timp ce se afla pe bicicletă, incidentul băgându-l în spital cu coastele rupte, plămânul perforat și un traumatism sever la cap.

Când s-a trezit din comă, după 12 săptămâni la terapie intensivă, Will era convins că trăiește în anul 1952 și că este pilot de curse.

”Mi-au pus trei întrebări: Unde ești? Ce an este? Și ce meserie ai? Iar eu le-am răspuns că suntem în America, e anul 1952 și sunt pilot de curse”, a spus bărbatul.

Am avut nevoie de timp să-mi amintesc cum au stat lucrurile, a mai spus bărbatul, povestind că procesul de recuperare a fost unul greoi.

"Dacă nu aș fi purtat cască de protecție aș fi fost mort”, a povestit el, arătând că s-a trezit din comă tocmai atunci când nimeni nu mai credea că își va reveni.

"La un moment dat, după câteva zile, medicii i-au spus că nu voi supraviețui și au sfătuit-o să se pregătească de înmormântare”, a mai spus Will Glennon.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close