Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a trezit într-o dimineață cu ceva ciudat pe ea și s-a dus de urgență la spital. Medicii i-au spus că nu au ce să-i facă. Acum a decis să le arate tuturor ce i s-a întâmplat și să se accepte așa cum e (FOTO)

S-a trezit într-o dimineață cu ceva ciudat pe ea și s-a dus de urgență la spital. Medicii i-au spus că nu au ce să-i facă. Acum a decis să le arate tuturor ce i s-a întâmplat și să se accepte așa cum e (FOTO)

S-a trezit într-o dimineață cu ceva ciudat pe ea și s-a dus de urgență la spital. Medicii i-au spus că nu au ce să-i facă. Acum a decis să le arate tuturor ce i s-a întâmplat și să se accepte așa cum e (FOTO)
Sursa foto: Foto: Instagram
22 Feb 2018   •   11:30

Într-o dimineață s-a trezit cu ceva ciudat pe ea și s-a dus de urgență la spital. Însă medicii i-au spus că nu au ce să-i facă, pentru că suferă de sindromul ovarelor polichistice.

Iar unul dintre efectele acestei boli este pilozitatea excesivă pe întregul corp.

Astfel că Leah Jorgensen s-a trezit cu păr peste tot, exact ca un bărbat. Deși inițial, femeia de 33 de ani, din Wisconsin, Statele Unite, s-a jenat și ajunsese să se epileze de patru ori pe săptămână, în cele din urmă, tânăra a decis să se accepte așa cum e și să-și îmbrățișeze „defectul”.

„N-am văzut niciodată o femeie care să arate ca mine. Eram foarte ruşinată de modul în care arăt şi îmi era greu să mă afişez în public. Scopul meu timp de multă vreme a fost doar să reușesc să termin ziua fără să observe nimeni cât de păroasă eram. Oamenii mă întrebau de ce mă îmbrac cu anumite haine, eu le spuneam să mă lase în pace. Mă simțeam rușinată, jenată și speriată, de parcă aș fi fost, într-un fel, mai puțin femeie. Dar am înțeles că nimănui nu-i pasă de cum arăt. Ei mă văd ca o simplă persoană, iar asta m-a ajutat să trec peste problema mea”, a povestit Leah Jorgensen pentru Metro.co.uk.

„Mi-am dat seama că niciodată nu m-a deranjat cu arăta părul de pe mine. Problema era percepția celorlalți despre păr. Acum, că înțeleg asta, mă simt mai puternică”, a mai spus tânăra, care și-a făcut și o pagină specială de Instagram.

 

 

i love you, gulf of mexico ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • #happyandhairy #nomorehiding #loveyourself #bodyhairdontcare #bodyhair #bodyhairlove #hairywoman #hairywomen #hairygirls #hirsutism #girlswithbodyhair #bodyhairisbeautiful #hairy #notyourfetish #bikini #fatkini #effyourbeautystandards #pcos #pcosgirl #bodypositive #bodypositivity #bodyhairpositivity #bodylove #beach #gulfofmexico #eloquii #XOQ

O postare distribuită de leah✨happy & hairy (@happyandhairy) pe

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close