x close

S-a uitat într-o zi în cutia poștală și a văzut că are o scrisoare. Era adresa bună, dar a văzut că nu era pentru ea. Când s-a uitat mai bine pe plic, a înțeles ce s-a întâmplat

17 Iul 2019   •   16:52
S-a uitat într-o zi în cutia poștală și a văzut că are o scrisoare. Era adresa bună, dar a văzut că nu era pentru ea. Când s-a uitat mai bine pe plic, a înțeles ce s-a întâmplat Foto: Pixabay.com

S-a uitat într-o zi în cutia poștală și a văzut că are o scrisoare. Era adresa bună, dar a văzut că nu îi era pentru ea. Când s-a uitat mai bine pe plic, a înțeles ce s-a întâmplat.

Scrisoare ajunsese la destinație cu 26 de ani mai târziu.

Kim Draper din Springfield, SUA, a mărturisit că a crezut iniţial că scrisoarea a fost trimisă la adresa greşită, apoi a văzut data de 8 iulie 1993.

Cartea poştală, adresată lui Leena şi Muhammad Ali Kizilbash, este semnată ‘tatăl tău’ şi oferă detalii despre călătoriile bărbatului în Hong Kong.

‘Este într-o stare foarte bună după ce s-a aflat undeva în sistemul de corespondenţă timp de 26 de ani’, a declarat Draper pentru publicaţia locală The State Journal-Register.

Draper a afirmat că speră să-i găsească acum pe destinatari.

Citeşte mai multe despre:

scrisoare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati