S-au cazat într-o pensiune din Ocna Sibiului, când au început să audă zgomote și sunete ciudate în miezul nopții. A doua zi s-au dus direct să-l întrebe pe proprietar ce se întâmplă. Au încremenit când au aflat adevărul

11 Apr 2018   •   11:42
S-au cazat într-o pensiune din Ocna Sibiului, când au început să audă zgomote și sunete ciudate în miezul nopții. A doua zi s-au dus direct să-l întrebe pe proprietar ce se întâmplă. Au încremenit când au aflat adevărul Foto: captura video

S-au cazat într-o pensiune din Ocna Sibiului. Doar că în miezul nopții, au început să audă zgomote  și sunete ciudate. Când s-au trezit s-au dus direct la proprietar pentru a afla ce naiba s-a întâmplat.

Atunci au aflat adevărul crunt. Despre pensiune se spune că ar fi bântuită de un spirit neliniștit; fantoma despre care proprietarul știe ar fi al unei fete de 17 ani, îndrăgostită până peste cap de un miner chipeș. Povestea de dragoste se sfârșește însă tragic. Părinții se împotrivesc iubirii celor doi și fata își ia viața. Ca s-o aibă mereu aproape, rudele ar fi îngropat-o - potrivit legendei chiar la temelia casei.

„Este o cripta un metru pe doi metri”, spune proprietarul.

Fascinat de povestea casei, proprietarul s-a apucat să sape în subsolul clădirii. Până acum a descoperit trei încăperi care au fost astupate și spune, convins, că una ascunde sigur un sicriu. Pentru că nu vrea să supere spiritele cu căutările lui, Ștefan Lung a comandat o pictură specială care o reprezintă pe fiica fostului proprietar și care îi veghează tot timpul pe turiști, scrie Kanal D.

Parteneri
x close