S-au iubit o viață întreagă și erau fericiți. Dar într-o zi, au primit o veste cruntă. Toți au izbucnit în lacrimi când au văzut ce decizie au luat bătrânii

20 Apr 2019   •   12:59
S-au iubit o viață întreagă și erau fericiți. Dar într-o zi, au primit o veste cruntă. Toți au izbucnit în lacrimi când au văzut ce decizie au luat bătrânii Foto: Pixabay.com

S-au iubit o viață întreagă și erau fericiți. Dar într-o zi, au primit o veste cruntă. Toți au izbucnit în lacrimi când au văzut ce decizie au luat bătrânii.

Howard, 80 de ani, și Jacqueline Titterton, 78 de ani, au decis să se sinucidă, după ce au aflat că bătrânul suferă de cancer de colon în fază terminală.

Au scris fiecare scrisori pentru prieteni, avocat și poliție și le-au dat cheile de la casă vecinilor astfel încât polițiștii să poată intra în casă.

Într-una din scrisoari se putea citi: „Niciunul dintre noi nu a vrut să trăiască fără celălalt!”.

Cei doi au fost găsiți morți în casa lor din St Asaph, din Țara Galiilor, pe 13 noiembrie anul trecut. Oamenii legii au anunțat că cei doi au murit sufocați la distanță mică unul de celălalt. Howard a fost descoperit în baie, Jacqueline în dormitor.

Cei doi nu au avut copii, iar recent legiștii au concluzionat că a fost sinucidere, scrie The Sun.

x close