Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-au urcat într-un taxi în Constanța, când șoferul le-a spus ceva de-a dreptul halucinant. „Cum e posibil așa ceva?”

S-au urcat într-un taxi în Constanța, când șoferul le-a spus ceva de-a dreptul halucinant. „Cum e posibil așa ceva?”

S-au urcat într-un taxi în Constanța, când șoferul le-a spus ceva de-a dreptul halucinant. „Cum e posibil așa ceva?”
09 Iul 2019   •   14:23

S-au urcat într-un taxi, în Constanța, când șoferul le-a spus ceva de-a dreptul bizar și total neașteptat. 

Mai întâi, bărbatul a refuzat să folosească aparatul de taxat și le cerea sume uriașe tinerilor care ieșeau de la festivalul Neversea.  

În înregistrarea video postată pe rețeaua de socializare se vede cum taximetristul îi înjură pe tineri și refuză să folosească aparatul de taxat, cerând diferite sume de bani, în funcție de distanța solicitată de clienți.

”E mai aproape autobuzul. Puteți să vă dați foc.”, spune șoferul, nervos că nimeni nu acceptă suprataxele cerute de el. Înregistrarea video a fost realizată chiar de taximetrist, care a transmis LIVE pe Facebook aceste momente, iar altcineva a filmat la rândul său transmisia LIVE.

Iată o parte din discuțiile surprinse între taximetristul din Constanța și clienți: Taximetrist: ”Salut. Unde mergeți?” Tânăr: ”La Summerland.” Taximetrist: ”Summerland? 70.” Tânăr: ”50.” Taximetrist: ”Nu. 70!” ”E jale cu ei. S-au săturat și ei de noi și noi de ei. Lua-v-ar dracu să vă ia. Mamă, zici că veniți de la război, mânca-ți-aș.” - spune șoferul, scrie știrileprotv.ro. 

 

×
Subiecte în articol: taxi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close