Antena 3 CNN Actualitate Inedit Salariu de 5.000 de dolari, ca să faci plajă în SUA. "Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari"

Salariu de 5.000 de dolari, ca să faci plajă în SUA. "Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari"

Se caută persoane care să viziteze moteluri retro de pe plajele din Statele Unite ale Americii, activitate pentru care vor fi plătite.

Salariu de 5.000 de dolari, ca să faci plajă în SUA. "Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari"
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2022   •   14:03

După vizită, persoanele respective trebuie să scrie experienţa şi impresiile de acolo, se arată în anunţul platformei Hotels.com, potrivit CNN.

Cei care vor să câştige şi bani din această experienţă au de vizitat cele mai bune 10 moteluri retro de pe plaje din America, printre care The Pearl Hotel din San Diego, California, și Vagabond Hotel din Miami, Florida. 

Potrivit companiei, se ţine cont de evaluările clienților, designul general, valoarea și locația respectivului imobil. 

Jobul va cuprinde activități offline, cum ar fi documentarea călătoriei "pentru generațiile viitoare" folosind o cameră clasică polaroid.

"Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari pe care să-l cheltuiască pe gustările clasice de pe plajă.

Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică vacanţa de vară, dar Retro Beach Motelier vrea să demonstreze că motelurile de pe plajă pot fi la fel de luxoase", spune Melissa Dohmen de la Hotels.com. 

"Aceste moteluri atemporale nu sunt doar prietenoase cu bugetul, ci îi vor transporta pe cei care merg la plajă, la propriu și la figurat, înapoi în timp pentru a se deconecta și a se relaxa cu adevărat", mai spune aceasta.

Cei care sunt interesaţi să câştige bani în acest mod, stând la plajă, şi vor să aplice la acest job trebuie să completeze o cerere online, în care trebuie inclus și profilul de Instagram pentru a arăta abilitățile de fotografiere pe care le are.
 

×
Subiecte în articol: plaja bani
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close