Antena 3 CNN Actualitate Inedit A lucrat doar 50 de ore în şase ani și a primit un salariu uriaș. Cu cât a fost plătit și cum a reușit

A lucrat doar 50 de ore în şase ani și a primit un salariu uriaș. Cu cât a fost plătit și cum a reușit

A lucrat doar 50 de ore în şase ani și a primit un salariu uriaș. Cu cât a fost plătit și cum a reușit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Iun 2016   •   15:23

Un programator din Statele Unite, cunoscut doar după pseudonimul FiletOfFish, a reuşit performanţa de a efectua doar 50 de ore de muncă în ultimii șase ani. Până recent, când a fost concediat, el a primit un salariu de 95.000 de dolari pe an.

În primele opt luni de muncă şi-a automatizat toată activitatea de care era responsabil, învăţând calculatorul cum să facă treaba în locul lui. A petrecut apoi mai bine de cinci ani în biroul său, jucând League of Legends şi citind postările de pe reddit, scriu cei de la interestingengineering.com, citați de businessmagazin.ro.

„În ultimii șase ani nu am făcut nimic la birou, sunt cât se poate de serios”, a scris el pe reddit. „Poate am muncit, cu totul, vreo 50 de ore. Şi nimănui nu a părut să-i pese: testele mergeau bine, nu aveam prieteni la birou aşa că singura persoană cu care vorbeam era şeful meu şi câţiva programatori care trebuiau să scrie codurile.”

×
Subiecte în articol: salariu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close