Antena 3 CNN Actualitate Inedit Salvată de la moarte de un mail care a traversat oceanul de două ori

Salvată de la moarte de un mail care a traversat oceanul de două ori

Salvată de la moarte de un mail care a traversat oceanul de două ori
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Apr 2016   •   13:48

Internetul se dovedeşte util chiar şi când este vorba să salveze vieţi. Un email a traversat de două ori Atlanticul, parcurgând mii de kilometri pentru a salva o tânără aflată pe punctul de a se sinucide în Italia.

Un student chinez din Marea Britanie comunica pe Internet cu o compatrioată stabilită în Italia, la Verona. După tonul mesajelor, băiatul şi-a dat seama că fata este pe cale să se sinucidă, şi a decis să sesizeze autorităţile.

Numai că s-a înşelat în privinţa locaţiei. În loc să trimită mesajul în Italia, l-a trimis în SUA, la Departamentul de poliţie din Verona, New Jersey. Noroc că americanii şi-au dat seama de greşeală, au alertat biroul Interpol de la Washington, care la rândul lui a comunicat informaţia la Roma şi abia de acolo mesajul a ajuns la Verona.

Dar timpul a fost învins, de această dată. Poliţia a intervenit imediat, iar tânăra a fost găsită cu venele tăiate. Mai mult, luase şi jumătate de flacon de antidepresive. Şi cu siguranţă, ar fi murit dacă nu exista Internetul.

 

×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close