Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scene bizare la inaugurarea unui pod. Preotul l-a sfinţit, dintre politicieni, de teamă să nu se prăbuşească

Scene bizare la inaugurarea unui pod. Preotul l-a sfinţit, dintre politicieni, de teamă să nu se prăbuşească

Scene bizare la inaugurarea unui pod. Preotul l-a sfinţit, dintre politicieni, de teamă să nu se prăbuşească
Sursa foto: Foto:hunedoara.adevarul.ro
13 Noi 2016   •   13:50

Scene stranii s-au petrecut sâmbătă la inaugurarea podului peste Râul Strei, din Bretea Română. Deşi autorităţile l-au deschis înainte ca lucrările să fie încheiate, „au luat măsuri” pentru a preveni alte evenimentele neplăcute, cum a fost prăbuşirea vechiului pod: un preot a fost adus să sfinţească noua construcţie şi să îi asigure pe săteni că pot circula pe pod, fără teamă, scrie adevarul.ro.

Zeci de localnici din comuna Bretea Română au venit la inaugurarea noului pod peste râul Strei, redeschis la aproape trei ani de la prăbuşirea, din senin, a vechiului pod care făcea legătura între satele din zonă şi Drumul Naţional 66. (VEZI AICI VIDEO)

Slujba a fost oficiată de un preot ortodox, încadrat de vicepreşedinţii PSD ai Consiliului Judeţean Hunedoara, Sorin Vasilescu şi Mircea Bobora, şi de primarul Răzvan Ionescu Gruia.

Binecuvântarea dată podului de către preotul satului, din mijlocul politicienilor aflaţi în campanie electorală, a reprezentat pentru unii dintre localnicii „asigurarea” că noul pod nu se va mai prăbuşi din senin, aşa cum s-a întâmplat cu vechea construcţie, distrusă pe o porţiune de peste 100 de metri.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close