Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scrisoarea incredibilă a unei fetițe de 11 ani pentru mama ei: "Dragă mamă, astăzi este ultima mea zi...”. Continuarea te va lăsa fără cuvinte

Scrisoarea incredibilă a unei fetițe de 11 ani pentru mama ei: "Dragă mamă, astăzi este ultima mea zi...”. Continuarea te va lăsa fără cuvinte

Scrisoarea incredibilă a unei fetițe de 11 ani pentru mama ei: "Dragă mamă, astăzi este ultima mea zi...”. Continuarea te va lăsa fără cuvinte
Sursa foto: Foto:Becky Robinson/Facebook
10 Mai 2017   •   17:14

O fetiță de 11 ani i-a scris o scrisoare simpatică mamei sale, în care o anunța că a devenit vegetariană, cerându-i, totodată, să-i "respecte decizia", scrie Mirror.

Becky Robinson a fost uimită când a descoperit nota scrisă de mână de fiica ei, Casey. Casey, din Norfolk, Marea Britanie, a decis că vrea să adopte o dietă vegetariană după ce s-a interesat despre aceasta pe YouTube.

"Dragă mamă, astăzi este ultima mea zi de carnivoră. Am decis să devin vegetariană. Te rog să-mi respecți decizia, deoarece cred că este cea mai potrivită pentru mine”, i-a scris fata.

Inițial, femeia a fost șocată de decizia fetei, însă a încercat să o sprijine, fără să schimbe prea mult dieta întregii familii.

”I-am cerut trei idei pentru masă, ce ar vrea ea să mănânce. În ziua următoare am făcut o tocănită cu carne de vită, cartofi prăjiți și legume. Ea a mâncat doar cartofii prăjiți și câteva bucăți de broccoli. Ulterior, a mers cu mine la supermarket și și-a cumpărat semințe de in și de chia”, a povestit femeia.

Casey este un mare fan al YouTube-ului și se interesează constant de noile tendințe online, așa că mama ei spune că nu a fost o surpriză să afle despre ultima idee a fiicei sale.
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close