Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla în avion când a zărit ceva ciudat printre nori. A luat telefonul și a făcut imediat o fotografie (GALERIE FOTO)

Se afla în avion când a zărit ceva ciudat printre nori. A luat telefonul și a făcut imediat o fotografie (GALERIE FOTO)

Se afla în avion când a zărit ceva ciudat printre nori. A luat telefonul și a făcut imediat o fotografie (GALERIE FOTO)
Sursa foto: Foto: fewunknownfacts.com
10 Ian 2018   •   11:35

Era în timpul unui zbor când a observat ceva bizar ieșind dintre nori. Nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut imediat o poză, pe care mai târziu a postat-o pe internet.

Bărbatul zbura de la Malaga, Spania către Bristol, Marea Britanie și era convins că avea de-a face cu un OZN.

„Eu, sincer, sunt doar o persoană normală care a văzut un lucru ciudat! La ce nivel optim ar fi putut fi norii astfel încât să surprindă doar un vârf de clădire? Te rog, distribuie această fotografie cu prietenii tăi pentru a putea găsi un răspuns. Dacă nu este ceva de pe pământ, ceea ce mi se pare imposibil deoarece mă aflam deasupra mării, atunci ce este?! Este de-al nostru? De asemenea, dacă știe cineva să aprecieze corect dimensiunile, își va da seama că sunt masive! L-am văzut cu ochii mei pentru prima dată, era 100% în afara avionului! Cred că l-am văzut în diferite moduri, unul contemplativ și unul fizic, pur și simplu stând înălțat”, a scris bărbatul alături de o fotogrtafie.

După mai multe comentarii, cineva i-a explicat totuși și „minunea”. Acea linie face parte din pilonul de 292 de metri din zona Stației de Transmisie Mendip de pe creasta dealului Pen din Somerset, potrivit fewunknownfacts.com.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close