Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla în mașină cu iubita lui când a fost oprit de poliție. Ce a urmat este total neașteptat. „Am crezut că ajunge la închisoare”

Se afla în mașină cu iubita lui când a fost oprit de poliție. Ce a urmat este total neașteptat. „Am crezut că ajunge la închisoare”

Se afla în mașină cu iubita lui când a fost oprit de poliție. Ce a urmat este total neașteptat. „Am crezut că ajunge la închisoare”
Sursa foto: Foto: captura video
18 Iul 2017   •   17:09

Se afla în mașină cu iubita lui, când a fost oprit de un polițist. Cum bărbatul nu avea permisul la el, omul legii i-a pus cătușele. Totul în fața unei iubite care privea disperată tot ce se întâmplă. Însă când se aștepta ca bărbatul să fie urcat în mașină, omul legii a deschis o cutie în care se afla un inel de logodnă.

Vizibil, încă în stare de șoc, femeia s-a aruncat în cele din urmă în brațele iubitului său, care a pus la cale întreaga farsă, scrie News Channel.

„Nu-mi vine să cred ce a făcut. Chiar nu mi-am dat seama deloc. Eram convinsă că va merge la închisoare”, a declarat Sarah Ward, logodnica surprisă.
La rândul său, logodnicul Ronnie Harness susține că s-a inspirat pe net pentru farsa făcută.

„A mai fost făcută, dar nu aici. Așa că m-am gândit: de ce nu?”.

 

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie arestat
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close