Antena 3 Actualitate Inedit Se afla în mașină pe o stradă din Timișoara, când a surprins ceva de-a dreptul revoltător într-o stație de troleu. „M-a indignat!” O cameră de bord a înregistrat momentul (VIDEO)

Se afla în mașină pe o stradă din Timișoara, când a surprins ceva de-a dreptul revoltător într-o stație de troleu. „M-a indignat!” O cameră de bord a înregistrat momentul (VIDEO)

19 Iun 2019   •   11:10
Se afla în mașină pe o stradă din Timișoara, când a surprins ceva de-a dreptul revoltător într-o stație de troleu. „M-a indignat!” O cameră de bord a înregistrat momentul (VIDEO)
Sursa foto: Foto: tion.ro

Se afla în mașină pe o stradă din Timișoara, când a surprins ceva de-a dreptul revoltător. Camera de bord a autoturismului a înregistrat totul, iar imaginile au devenit virale. 

Un bătrânel care a alergat după troleibuzul 11 a fost ignorat de șoferul STPT, în Piața Mărăști. „Am surprins în trafic o situație care m-a indignat. Troleibuzul 11 în stația de la Mărăști îi închide ușile în fața unui bătrân ce a alergat cel puțin 50 de metri după el”, a declarat bărbatul pentru tion.ro.

Conducătorul auto riscă să intre la Comisia de disciplină a societății de transport public.

„Dacă șoferul se va face vinovat, după ce va fi trimis la Comisia de cercetare disciplinară, acesta va fi sancționat conform prevederilor din contractul colectiv de muncă. Acesta poate fi sancționat pecuniar cu până la 30% din venitul lunar timp de trei luni sau, în funcție de gravitatea faptei și dacă este recidivist, riscă să rămână fără dreptul de a mai conduce mijloace de transport în comun”, a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al STPT.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close