Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla în parcarea unui supermarket când a văzut ceva de-a dreptul impresionant. Nu se întâmplă așa ceva în fiecare zi! (FOTO)

Se afla în parcarea unui supermarket când a văzut ceva de-a dreptul impresionant. Nu se întâmplă așa ceva în fiecare zi! (FOTO)

Imagine extrem de emoționantă surprinsă în parcarea unui supermarket. Un angajat de la pază a făcut un gest de-a dreptul impresionant, care a fost imortalizat.

Se afla în parcarea unui supermarket când a văzut ceva de-a dreptul impresionant. Nu se întâmplă așa ceva în fiecare zi! (FOTO)
de M.P.    |    29 Iun 2020   •   19:55

Pentru că afară ploua torențial, bărbatul a luat o umbrelă și a protejat un câine, care era legat și își aștepta cuminte stăpânul. 

Imaginea a devenit virală. Întâmplarea a avut în parcarea magazinului Giffnock din Glasgow.

„Mută în fața acestui bodyguard care îl păstrează uscat pe acest cățel. Mi-a spus: „Nu știi niciodată ce simte un câine legat de ploaie”, a povestit Mel Gracie, cel care a realizat fotografia.

Recunoscându-se în imaginea care a devenit virală, paznicul Ethan Dearman a comentat: „Se pare că am făcut mulți oameni fericiți astăzi”.

 

×
Subiecte în articol: parcare supermarket gest impresionant
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close