x close

Se afla în sala de nașteri, lângă soția lui, când a primit un mesaj pe telefonul mobil. După ce l-a citit, bărbatul a înlemnit. Ce scria in mesaj

26 Iul 2017   •   23:35
Se afla în sala de nașteri, lângă soția lui, când a primit un mesaj pe telefonul mobil. După ce l-a citit, bărbatul a înlemnit. Ce scria in mesaj  Foto: GoFundMe

Una dintre cele mai frumoase zile din viața unui britanic a fost umbrită de un gest la care nimeni nu se aștepta. Lamar Austin se afla într-o cameră de spital, alături de soția lui care tocmai îi născuse primul fiu, când a primit un mesaj. Când s-a uitat la telefon și a citit textul, bărbatului nu i-a venit să creadă.

Lamar era informat că fusese concediat pentru că lipsise câteva ore de la serviciu. Bărbatul, care era angajat ca paznic la o firmă de securitate, se afla în perioada de probă.

Din fericire, după ce povestea lui Lamar a ajuns pe internet, bărbatul a început să primească zeci de oferte de muncă. De asemenea, prietenii lui au înființa o pagină de internet unde doritorii pot dona bani pentru a-l ajuta pe Lamar.

Sursa: metro.co.uk

 

Citeşte mai multe despre:

loc de munca serviciu femeie insarcinata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati