Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla într-o intersecție la ieșirea din municipiul Vaslui, când a văzut ceva de-a dreptul halucinant desfășurându-se în fața ochilor. Zici ca a înnebunit lumea, nu alta! Ferească Dumnezeu! (VIDEO)

Se afla într-o intersecție la ieșirea din municipiul Vaslui, când a văzut ceva de-a dreptul halucinant desfășurându-se în fața ochilor. Zici ca a înnebunit lumea, nu alta! Ferească Dumnezeu! (VIDEO)

Se afla într-o intersecție la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bârlad, când a văzut ceva de-a dreptul halucinant desfășurându-se chiar în ochilor săi.

Se afla într-o intersecție la ieșirea din municipiul Vaslui, când a văzut ceva de-a dreptul halucinant desfășurându-se în fața ochilor. Zici ca a înnebunit lumea, nu alta! Ferească Dumnezeu! (VIDEO)
08 Ian 2020   •   17:26

Un șofer de autobuz și unul de autoturism s-au luat la bătaie chiar în mijlocul străzii, blocând accesul celorlalte mașini. 

Toate neîntelegerile au pornit, spune Cosmin S., șoferul autoturismului implicat în incident, din autogara Transurb, când șoferul autobuzului a ieșit în drumul principal fãrã sã se asigure si fãrã sã semnalizeze.

„A plecat din stație fãrã sã semnalizeze și fãrã sã se asigure, motiv pentru care eram sã intru în el. Pentru a evita impactul, am intrat pe contrasens. Norocul meu a fost cã din sens opus nu venea nicio mașinã. Este adevãrat, legea spune cã șoferul de autobuz are prioritate când iese din alveolã, dar el trebuie sã se asigure, sã nu punã circulația în pericol”,  a declarat conducătorul autoturismului pentru Vremeanoua.

Cu toate acestea, pasagerii autobzului spun că șoferul autoturismului a mers în zig-zag si a frânat de mai multe ori în fata autobuzului.

De aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas. 

Incidentul vine la doar câteva zile după scandalul petrecut în Capitală între un vatman și un șofer de BMW.

Citiți și Un șofer cu BMW a fost împins de tramvai în București. Ce a urmat după ce a coborât din mașină: „Bă, ești nebun!”(VIDEO)

 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close