Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla într-un restaurant când a văzut un bătrânel care mânca singur. În scurt timp, ceva uluitor s-a întâmplat. Îți dau lacrimile, nu alta! (FOTO)

Se afla într-un restaurant când a văzut un bătrânel care mânca singur. În scurt timp, ceva uluitor s-a întâmplat. Îți dau lacrimile, nu alta! (FOTO)

Se afla într-un restaurant când a văzut un bătrânel care mânca singur. În scurt timp, ceva uluitor s-a întâmplat. Îți dau lacrimile, nu alta! (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Sep 2019   •   11:51

Se afla într-un restaurant când a văzut un bătrânel care mânca singur. În scurt timp, ceva uluitor s-a întâmplat.

Chelenerul a venit să ia comanda, însă pensionarul de 91 de ani își uitase aparatul auditiv acasă, așa că nu auzea prea bine.

Însă tânărul care servea nu și-a pierdut răbdarea și s-a așezat în genunchi pentru ca bătrânul să-l audă ce recomandări îi face pentru cină. Momentul, care a fost surprins de Lisa Meilander și familia ei, care mâncau alături de bătrân la Eat’n Park, în Belle Vernon, Pennsylvania, a fost povestit pe Facebook. 

„Bărbatul s-a scuzat că că nu aude prea bune, Își uitase aparatul auditiv.A început să spună cum și-a pierdut auzul în timpul războiului Avea 91 de ani și multe povești de spus. Dylan l-a ascultat cu răbdare, oferindu-i întreaga sa atenție. Bătrânul s-a scuzat apoi că vorbește prea mult. „Sunt singur acum și nu prea am cu cine să vorbesc”. Dylan a zâmbit și a spus că îi place să asculte”.  

Însă lucrurile frumoase nu s-au terminat aici. Dylan a anunțat că își ia liber câteva minute. Nu a plecat însă să se bucure în liniște de momentul său, ci s-a așezat lângă bătrân ca să-i țină companie în timpul cinei. 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close