Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se afla pe stradă, când un necunoscut s-a apropiat de ea și a pălmuit-o. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă. Totul a fost surprins de o cameră de filmat (VIDEO)

Se afla pe stradă, când un necunoscut s-a apropiat de ea și a pălmuit-o. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă. Totul a fost surprins de o cameră de filmat (VIDEO)

Se afla pe stradă, când un necunoscut s-a apropiat de ea și a pălmuit-o. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă. Totul a fost surprins de o cameră de filmat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
30 Iul 2018   •   15:47

Se afla pe o stradă din Paris, când un necunoscut s-a luat după ea. În momentul în care a ajuns-o, acesta i-a dat o palmă. Totul s-a petrecut sub ochii uimiți ai oamenilor aflați la o terasă, fiind surprins și de o cameră de supraveghere.

Incidentul a fost povestit chiar de tânăra agresată pe pagina sa de Facebook.

„Tuturor celor care au spus că martorii nu au acționat: totul s-a petrecut foarte repede și nu am avut timp să înțelegem situația, Agresorul era periculos. După agesiune, am revenit și martorii m-au susținut.

Ieri seară, când mă duceam acasă, dinspre Bulevardul Villette, m-am intersectat cu un bărbat. Și-a permis să-mi adreseze comentarii/fluierături/glume deocheate, de manieră umilitoare și provocatoare în timp ce treceam.

Din păcate nu era prima din acea zi și eram obosită. Așa că am lansat o înjurătură. Căci nu tolerez un astfel de comportament. Nu pot să tac și nici nu ar trebui să o facem. Nu i-a plăcut asta omului. După ce mi-a aruncat o scrumieră, a revenit și m-a urmat pe stradă. M-a lovit în față, în plină stradă, în plină zi, în fața a zeci de martori.

Am depus plângere. Nu a fost singurul, această hărțuire este zilnică. Bărbații ăștia cred că își pot permite orice în stradă, își permit să ne umilească. Este timpul ca acest gen de comportamentu să înceteze”, a povestit femeia pe pagina sa de Facebook.  
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close