Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se aflau în mașină, când soțul a oprit brusc și s-a dat jos în mijlocul drumului. Toți erau șocați până au văzut ceea ce a urmat. Este uluitor! (FOTO)

Se aflau în mașină, când soțul a oprit brusc și s-a dat jos în mijlocul drumului. Toți erau șocați până au văzut ceea ce a urmat. Este uluitor! (FOTO)

Se aflau în mașină, când soțul a oprit brusc și s-a dat jos în mijlocul drumului. Toți erau șocați până au văzut ceea ce a urmat. Este uluitor! (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Tara Carter
14 Noi 2017   •   17:39

Se aflau în mașină, când brusc bărbatul a oprit și s-a dat jos în mijlocul drumului. Femeia a rămas fără cuvinte, însă când a văzut ce a urmat a fost impresionată până la lacrimi.

Chris Carter zărise un bătrânel, care voia să-și tundă iarba de pe lângă casă. Vârsta însă nu-i permitea să facă prea mare lucru, așa că bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-i dea o mână de ajutor, scrie en.stories.newsner.com.

Soția sa, Tara, a fost cea care a povestit momentul, impresionată de gestul partenerul lui.

„Acesta e unul dintre motivele pentru care îl iubesc pe soțul meu. În timp ce mergeam acasă cu copiii noștri, Chris se oprește în drum și-mi spune să merg acasă, apoi să mă întorc după el să-l iau. Nu știam ce se petrece, dar imediat am înțeles ce avea de gând să facă Chris. Îmi doresc ca fiul nostru să învețe ceva din asta și să-i ajute și el pe oamenii din jurul său, precum tatăl lui”, a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: gest impresionant gest incredibil
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close