Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se întorcea de la o nuntă, când a fost atacată de un bărbat necunoscut în scara blocului. Cu ultimele puteri, tânăra a reușit să scape de agresor și s-a refugiat în casă. Este incredibil ce a făcut individul după câteva ore

Se întorcea de la o nuntă, când a fost atacată de un bărbat necunoscut în scara blocului. Cu ultimele puteri, tânăra a reușit să scape de agresor și s-a refugiat în casă. Este incredibil ce a făcut individul după câteva ore

Se întorcea de la o nuntă, când a fost atacată de un bărbat necunoscut în scara blocului. Cu ultimele puteri, tânăra a reușit să scape de agresor și s-a refugiat în casă. Este incredibil ce a făcut individul după câteva ore
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Iun 2019   •   11:54

Se întorcea de la o nuntă, când tânăra de 22 de ani a fost atacată de un bărbat necunoscut în scara blocului. Fata a reușit să se elibereze din brațele agresorului și a fugit în casă, de unde a sunat imediat la poliție. 

E incredibil ce s-a întâmplat după câteva ore. Bărbatul a revenit la fața locului pentru a-și căuta telefonul mobil, fiind astfel prins de polițiști. 

Individul de 30 ani din Beclean, județul Bistrița-Năsăud a primit mandat de reţinere pentru 24 ore după ce a încercat să violeze o tânără de 22 ani în scara unui bloc, fiind prins ulterior de către jandarmi în timp ce îşi căuta telefonul mobil pierdut în urma evenimentului, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Incidentul s-a produs duminică dimineaţa, în oraşul Beclean, în timp ce fata se întorcea de la o nuntă, scrie Agerpres.

Aceasta a fost acostată în scara blocului de bărbatul de 30 ani, însă a reuşit să se elibereze din braţele agresorului şi să intre în casă, după care a sunat după ajutor.

Agresorul a fugit iniţial de la locul faptei, dar s-a întors să îşi caute telefonul mobil pierdut, moment în care a fost prins de patrula de jandarmi chemată să intervină în acest caz.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Potrivit unor surse, agresorul a primit în urmă cu aproape doi ani o condamnare cu suspendare pentru infracţiuni la regimul rutier, aflându-se în prezent în perioada de încercare.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close