Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se iubeau enorm și au decis să se căsătorească. În ziua nunții, bunica miresei a venit la ea și i-a înmânat un ziar vechi. Atunci a aflat adevărul. A început să plângă

Se iubeau enorm și au decis să se căsătorească. În ziua nunții, bunica miresei a venit la ea și i-a înmânat un ziar vechi. Atunci a aflat adevărul. A început să plângă

Se iubeau enorm și au decis să se căsătorească. În ziua nunții, bunica miresei a venit la ea și i-a înmânat un ziar vechi. Atunci a aflat adevărul. A început să plângă
22 Dec 2018   •   11:33

S-au văzut și s-au îndrăgostit la prima vedere. În ziua nunții, au avut însă parte de o surpriză cu totul neașteptată. Bunica miresei a venit la ea și i-a înmâmnat un ziar vechi.

Atunci au aflat adevărul și au început să plângă.

Jessica Gomes l-a întâlnit pe Aaron Bairos în 2007. La acel moment, cei doi, originari din Taunton Massauchusetts, erau elevi la două licee rivale. Însă a fost dragoste la prima vedere pentru cei doi, care au început o frumoasă poveste de dragoste imediat.

Jessica și Aaron și-au dat seama curând că au un lucru în comun destul de neobișnuit: cei doi s-au născut în aceeași zi, pe 28 aprilie 1990.

Atunci când a aflat acest lucru, Jessicăi nu i-a venit să creadă și chiar s-a gândit că iubitul său face o glumă pe seama ei pentru a impresiona. Însă, în curând, tânăra a aflat adevărul, în timp ce lua lecții de conducere împreună cu iubitul său și a aflat că Aaron nu a mințit-o deloc.

Mai mult decât atât, după nouă ani de relație, Jessica și Aaron s-au căsătorit, iar alături le-au fost familia și prietenii care le-au mai oferit o surpriză pe care o vor ține minte toată viața.

Bunica tinerei a scos la iveală un alt amănunt inedit. Aceasta a descoperit un ziar vechi din ziua în care Jessica și Aaron s-au născut și care menționa, printre altele, și nașterea celor doi pe 28 aprilie 1990.

Astfel, cei doi au fost împreună încă din prima zi de viață.

 

×
Subiecte în articol: secret casatorie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close