Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se logodise și se iubeau enorm. Într-o zi, a făcut o descoperire șocantă în dulapul iubitului său. „Totul s-a terminat!”

Se logodise și se iubeau enorm. Într-o zi, a făcut o descoperire șocantă în dulapul iubitului său. „Totul s-a terminat!”

Se logodise și se iubeau enorm. Într-o zi, a făcut o descoperire șocantă în dulapul iubitului său. „Totul s-a terminat!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Mai 2017   •   18:47

Se logodise cu iubitul său și credea că are toată lumea la picioare. Doar că femeia a făcut o descoperire șocantă, care a pus punct relației lor.

Mai precis, în dulapul iubitului său a descoperit mai multe haine de femeie, printre care o pereche de dresuri albe și pantofi roz cu toc. Astfel a înțeles că partenerul său are viață dublă, scrie Daily Mail.

Acum, tânăra de 27 de ani și-a scos inelul de logodnă la vânzare pe eBay. „Sunt iar singură, deși locuiesc în același apartament cu fostul logodnic. Am un inel pe deget cu o piatră de mărimea Gibraltarului și mă întreb de ce am refuzat până acum atâția bărbați. Nu am aruncat cutia de la bijutier și chitanța, probabil că am simțit că voi ajunge în situația asta”, a scris femeia.

×
Subiecte în articol: logodna
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close