x close

Se plimba pe marginea lacului atunci când a descoperit un trandafir roșu de care era legat un bilețel. Când a citit mesajul a înțeles tot ce are de făcut! ”Sper că vei vedea asta!” - FOTO

de A.M.P    |    08 Ian 2020   •   13:14
Se plimba pe marginea lacului atunci când a descoperit un trandafir roșu de care era legat un bilețel. Când a citit mesajul a înțeles tot ce are de făcut! ”Sper că vei vedea asta!” - FOTO 482 Galerie foto (2) Foto: twitter

Uneori, un simplu gest făcut în memoria cuiva drag care a murit îi ajută nespus de mult pe cei rămași în urmă, îndurerați de pierderea suferită.

O poveste publicată recent pe Twitter a emoționat sute de mii de inimi din întreaga lume. 

Un bărbat povestește, pe Twitter, că se plimba în apropierea unui lac, atunci când a văzut pe jos un trandafir roșu de care era legat un bilețel cu mesajul: ”Poate cineva să mă ajute și să arunce acest trandafir în lac, în locul meu? Cenusa răposatului meu soț este în lac, însă eu nu mai pot să ajung pe malul lacului din cauza scaunului cu rotile, în plus porțile din împrejurul apei sunt blocate, iar eu trebuie să plec spre casă în noaptea asta. Mulțumesc” 

Emoționat de solicitarea sinceră a femeii, bărbatul i-a îndeplinit dorința și a postat pe Twitter o fotografie cu trandafirul plutind pe apă.

”Sper că vei vedea postarea și că ți-a fost îndeplinită dorința”, a comentat o internaută.

Citeşte mai multe despre:

bilet trandafir rosu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati