Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se pregătea să-și ceară iubita de soție, când a aflat ceva cumplit despre ea. După un an, cei doi au spus totuși „Da”, dar după 18 ore, bărbatul avea să trăiască un adevărat coșmar (FOTO)

Se pregătea să-și ceară iubita de soție, când a aflat ceva cumplit despre ea. După un an, cei doi au spus totuși „Da”, dar după 18 ore, bărbatul avea să trăiască un adevărat coșmar (FOTO)

Se pregătea să-și ceară iubita de soție, când a aflat ceva cumplit despre ea. După un an, cei doi au spus totuși „Da”, dar după 18 ore, bărbatul avea să trăiască un adevărat coșmar (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Ian 2018   •   16:00

Se cunoscuseră în timpul unor lecții de dans, în luna mai a anului 2015, iar de atunci au devenit inseparabili. Se iubeau intens, așa că după mai bine de un an, David Mosher din Connecticut s-a decis să o ceară de soție pe Heather.

Cererea era pregătită în cele mai mici detalii și urma să aibă loc pe 23 decembrie 2016. Doar că în acea zi, cei doi aveau să afle un lucru cumplit: Heather a fost diagnosticată cu cancer,  însă David voia să-i demonstreze că nu este singură în această luptă, așa că nu a renunțat la planul inițial.

„Nu știa că o voi cere de soție în acea noapte, dar mi-am spus că trebuie să știe că nu va merge singură pe acest drum”, a povestit David pentru WFSB.

La doar câteva zile, însă, aveau să afle o veste și mai gravă. Cancerul de care suferea Heather era unul extrem de agresiv și se răspândea cu repeziciune.

În septembrie 2017, cei doi îndrăgostiți au aflat că boala a ajuns la creier, iar două luni mai târziu Heather era ținută în viață doar de aparate.

Nunta lor de vis urma să aibă loc pe 30 decembrie, însă medicii i-au sfătuit să o facă mai devreme. Astfel, că la un an de la cerere, cei doi au spus „Da” în spitalul în care se afla Heather.

„Îmi amintește de cineva care a trecut linia unui maraton sau ceva de genul. Nimeni nu a crezut că va ajunge atât de departe. A demonstrat tuturor că s-au înșelat. Asta îmi sugerează această fotografie”, a povesit bărbatul.

Ultimele cuvinte pe care le-a rostit Heather au fost jurămintele de căsătorie, iar 18 ore mai târziu pierdea lupta cu necruțătoarea boală. Pe 30 decembrie, când era plănuită nunta, tânăra a fost dusă la biserica în care urmau să se căsătorească, doar că pentru înmormântare. „A fost dragostea mea cea mare și am pierdut-o, dar nu pentru totdeauna”, a mai spus David.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close