Se pregăteau pentru cel mai frumos eveniment din viața lor, când au avut parte de cea mai neplăcută surpriză. Au fost nevoiți să anuleze totul. Ferească Dumnezeu de așa ceva!

22 Ian 2020   •   14:04
Se pregăteau pentru cel mai frumos eveniment din viața lor, când au avut parte de cea mai neplăcută surpriză. Au fost nevoiți să anuleze totul. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Foto: Pixabay,com

Se pregăteau pentru cel mai frumos eveniment din viața lor, când au avut parte de cea mai neplăcută surpriză care li se putea întâmpla vreodată.

Cei doi trebuiau să se căsătorească, în cea de-a doua săptămână din luna februarie, însă s-au văzut nevoiți să anuleze totul. 

Și asta pentru că tatăl mirelui a fugit cu mama miresei. Bărbatul a dispărut din casa sa din Katargam, iar femeia și-a părăsit casa din Navsari. Se crede că bărbatul de 48 de ani și femeia de 46 de ani au fugit împreună, pentru că de 10 zile sunt de negăsit. 

Mirele și mireasa s-au pregătit pentru nuntă de mai bine de un an, după logodna lor, scrie timesofindia. 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close