Se uitau pe telefonul mobil la imaginile de pe camera de supraveghere de la casa lor de la țară, când familia din Pitești a văzut ceva de-a dreptul tulburător. Nu-și revin nici acum din șoc!

15 Noi 2019   •   11:20
Se uitau pe telefonul mobil la imaginile de pe camera de supraveghere de la casa lor de la țară, când familia din Pitești a văzut ceva de-a dreptul tulburător. Nu-și revin nici acum din șoc! Foto: captura video

Experienţă şocantă pentru o familie din Piteşti, iubitoare de animale. Stăpâna, care are o proprietate la ţară supravegheată video, a văzut pe telefonul mobil cum o căţeluşă adoptată de ea este sfâşiată de 3 dulăi săriţi peste gard.

Ciobanul care ar fi trebuit să vegheze asupra câinilor a asistat impasibil la scena îngrozitoare şi apoi şi-a văzut de drum, fără să-i pese de urmări. Şi nu ar fi primul atac de acest fel.

Atacul câinilor ciobăneşti, care mergeau după turma de oi, este greu de privit!. Dulăii sar gardul, încolţesc căţeluşa şi nu se lasă până nu o ucid. Încercarea celorlalţi câini ai familiei de a alunga intruşii n-au dat niciun rezultat. Stăpânii animalului ucis au văzut totul, de la Piteşti, pe ecranul telefonului mobil, scrie stirileprotv.ro.

x close