Antena 3 CNN Actualitate Inedit Secretul îngrozitor din spatele acestei fotografii de nuntă. „Dacă aş fi făcut asta, lucrurile ar fi fost diferite"

Secretul îngrozitor din spatele acestei fotografii de nuntă. „Dacă aş fi făcut asta, lucrurile ar fi fost diferite"

Secretul îngrozitor din spatele acestei fotografii de nuntă. „Dacă aş fi făcut asta, lucrurile ar fi fost diferite"
Sursa foto: Foto: Matt Mager
24 Mai 2017   •   11:19

Matthew Mager,  în vârstă de 29 de ani și iubita lui Ronda Bivens, de 28 de ani, și-au dorit dintotdeanua să se căsătorească și nu au fost dispuși să lase nimic să le stea în cale. Nici măcar o boală mortală. Cei doi s-au cunoscut când aveau numai 18 ani și au doi copii împreună, de 4 si respectiv 6 ani. 

Ronda Bivens a aflat în urmă cu un an că suferă de cancer în stadiu terminal. Femeia se află într-un centrul de îngrijire, aşa că toţi prietenii săi au contribuit la organizarea nunţii cu Matt, tatăl celor doi copii ai săi.

Nunta a avut loc joi, în ziua în care Ronda a împlinit 28 de ani, după un an în care s-a confruntat cu chimioterapia, radiaţia şi amputarea unui picior.

"Şi-a dorit o nuntă frumoasă, aşa că am vrut să îi ofer asta", a spus Matt.

Ronda a scris pe Facebook: "Niciodată nu m-aş fi gândit că am cancer. Aşa că va rog, dacă găsiţi un nodul de orice fel, mergeţi la doctor. Mergeţi la mulţi doctori pentru a două opinie. Dacă aş fi făcut asta, lucrurile ar fi fost diferite."

Sursă: yahoo.com

 

×
Subiecte în articol: casatorie nunta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close