Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sediul din Hamburg al Facebook, vandalizat. Ce mesaj a fost lăsat pe pereții clădirii

Sediul din Hamburg al Facebook, vandalizat. Ce mesaj a fost lăsat pe pereții clădirii

Sediul din Hamburg al Facebook, vandalizat. Ce mesaj a fost lăsat pe pereții clădirii
14 Dec 2015   •   16:44

Sediul din Hamburg al Facebook a fost vandalizat de un grup de 15-20 de persoane, care au spart geamurile clădirii în care sunt găzduite birourile reţelei de socializare, au aruncat vopsea pe pereţii imobilului şi au scris pe aceştia mesajul "Facebook dislike".

Acţiunea ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică şi ar fi fost realizată de un grup de 15-20 de persoane care au purtat haine negre, având, totodată, capetele acoperite, au declarat duminică reprezentanţi ai poliţiei din acest oraş german, citaţi de Reuters.

Poliţia a precizat că a fost lansată o investigaţie în acest caz.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al Facebook a declarat că nu a fost rănită nicio persoană în timpul acestui incident. Acesta nu a făcut comentarii privind posibilele cauze ale acestui act de vandalism.

De asemenea, conducerea europeană a Facebook este investigată în prezent în Germania, sub suspiciunea că reţeaua de socializare ar fi eşuat în privinţa înlăturării unor mesaje care promovau discursuri rasiste.

Investigaţia a fost anunţată luna trecută, după ce mai mulţi politicieni germani şi celebrităţi şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la creşterea numărului de comentarii în limba germană pe Facebook şi pe alte reţele online de socializare împotriva străinilor, în timp ce această ţară se luptă să facă faţă unui număr mare de refugiaţi.

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close