Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum facem selfie-ul perfect: ''Grijă la acel duck face! Naturaleţea se spune că atrage foarte multe like-uri''

Cum facem selfie-ul perfect: ''Grijă la acel duck face! Naturaleţea se spune că atrage foarte multe like-uri''

Laurenţiu Matache, realizatorul emisiunii 24 IT, a oferit o serie de sfaturi despre ce trebuie să facem pentru a realiza selfie-ul perfect.

Cum facem selfie-ul perfect: ''Grijă la acel duck face! Naturaleţea se spune că atrage foarte multe like-uri''
de Laurenţiu Matache    |    24 Iun 2020   •   09:20

Maria Linda a aflat de la Laurenţiu Matache care sunt paşii de care trebuie să ţină cont pentru a face un selfie cât mai reuşit.

''În primul rând trebuie să fii atentă la camera smartphone-ului, să aibă un unghi cât mai larg, să prindă cât mai multe detalii. Niciodată un selfie tăiat, un selfie foarte apropiat de faţă, nu va atrage foarte multe lile-uri. Trebuie să fii atenţă la camera telefonului, să prindă lumină. Trebuie să alegi foarte bine locul unde faci selfie-ul şi să fii foarte atentă la detalii.

Se spune că selfie-ul în gaşca de prieteni prinde cel mai bine şi mai ales atunci când foloseşti filtre, sau acele selfie-uri în oglindă (...) Şi ai grijă la acel ''duck face''. Naturaleţea se spune că atrage foarte multe like-uri. Cât mai multe hashtag-uri şi cât mai multe hashtag-uri legate de conţinutul selfie-ului. Spre exemplu, dacă îţi faci un selfie în Barcelona, cu siguranţă vei pune hashtag-uri legate de locaţia unde este făcut selfie-ul respectiv.

Laurenţiu Matache a dezvăluit şi cel mai aşteptat sfat. Este vorba despre cum putem arăta mai slabi în selfie.

Întodeauna ţii camera la nivelul feţei, sau mai jos! Niciodată nu ţii camera deasupra feţei, pentru că te va scoate cu câteva kilograme în plus în poză'', a explicat Laurenţiu.

×
Subiecte în articol: selfie
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close