Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sfârşitul lumii a trecut, trăiască sfârşitul lumii! Câte apocalipse am ratat şi ce urmează

Sfârşitul lumii a trecut, trăiască sfârşitul lumii! Câte apocalipse am ratat şi ce urmează

Sfârşitul lumii a trecut, trăiască sfârşitul lumii! Câte apocalipse am ratat şi ce urmează
Sursa foto: Foto: firstworldliving.com
30 Sep 2015   •   09:37

Sfârşitul lumii a trecut, trăiască sfârşitul lumii. Cam aşa ar trebui să zicem fiecare dintre noi odată la câţiva ani, dacă ar fi să ne luăm după pronosticurile celor mai faimosi prezicatori sau aşa-zişi oameni de ştiinţă.

Potrivit lor, ultima oară, chiar la începutul acestei săptămani, când eclipsa şi super luna ar fi trebuit să distrugă Terra.

Apocalipsele s-au tot succedat în ultimii ani... mai mult în mintea prezicătorilor, decât în realitate, dar, măcar propaganda de care au avut parte, le-a făcut mai distrugătoare decât potopul lui Noe. Una din cele mai mari apocalipse ratate a fost cea din anul 2000. Când zeci de culte avertizau pe toata lumea că trecerea în noul mileniu ar fi momentul în care Iisus va veni a doua oară pe Pământ. Şi ar fi trebuit să ne şi salveze de un nou potop biblic în care omenirea urma să se înece, după topirea gheţarilor.

Au urmat apoi câţiva ani de linişte.

Până în 2006, când un prezicator anunţa că timp de doi ani sute de milioane de oameni vor muri, Statele Unite nu vor mai fi o putere mondială şi nu va mai exista nicio naţiune independentă. Dar istoria l-a contrazis.

În 2008, apocalipsa a traversat oceanul şi s-a mutat la Geneva. Sub pământ. Pornirea acceleratorului care trebuia să găsească "Particula lui Dumnezeu" a creat teama că Pămantul va fi înghiţit de o gaură neagră. Ei bine, particula a fost gasita, gaura neagra, nu!

Au urmat alţi ani de linişte. Pâna în data de 11.11.2011. Dar a mai trecut o apocalipsă! Şi a venit 12.12.2012. O lume întreaga a verificat Calendarul Maiaş care prezicea un nou sfârşit al lumii pe această dată.

L-am ratat si pe ăsta! Dar mai avem o şansă la o inversare geomagnetică, la un război nucelear sau la colizunea cu o alta planetă. Rasputin şi Nostradamus ştiu cel mai bine!

Şi mediumul John Dixon, care spune ca în 2020 vine din nou Armaghedonul.  Iar în 2116 se întoarce apocalipsa calculată după calendarul Maias, adică un meteorit care va izbi Pământul.


×
Subiecte în articol: sfarsitul lumii apocalipsa
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close