Antena 3 CNN Actualitate Inedit Shakira, atacată de doi porci în Barcelona. Vedeta și-a spus versiunea sa pe rețelele sociale

Shakira, atacată de doi porci în Barcelona. Vedeta și-a spus versiunea sa pe rețelele sociale

Starul pop Shakira a anunțat că a fost victima unui atac prin surprindere lansat asupra sa de doi porci sălbatici, relatează presa internațională.

Shakira, atacată de doi porci în Barcelona. Vedeta și-a spus versiunea sa pe rețelele sociale
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2021   •   15:57

Incidentul s-ar fi petrecut în timp ce cântăreața se plimba printr-un parc din Barcelona însoțită de fiul său de opt ani.

Shakira a detaliat straniul incident într-o serie de postări pe Instagram. Confesiunea a ajuns ulterior și pe alte platforme.

Ea a precizat că porcii i-au furat geanta și au fugit în pădure. Vedeta de origine columbiană a reușit să-și recupereze bunul, distrus în mare măsură de animale.

"Îmi duceau geanta în pădure, cu tot cu telefonul mobil. Au distrus tot", a spus Shakira.

Ea l-a luat drept martor pe Milan, fiul său și al fotbalistului Gerard Pique.

"Milan, spune adevărul. Spune cum mama a ținut piept porcilor sălbatici", a continuat ea.

Shakira se profilează drept cea mai recentă și mai cunoscută victimă a porcilor tot mai agresivi care au invadat capitala Cataluniei în ultimii ani.

În 2016, polița a primit peste 1.100 de apeluri care semnalau atacuri ale porcilor sălbatici asupra câinilor dar și asupra tăvilor cu mâncare pentru pisici. Alte sesizări au arătat cum animalele au perturbat traficul și au atacat vehicule.

Anterior, în 2013, un polițist a încercat să rezolve problema într-o manieră radicală, cu pistolul, și a tras asupra unui porc, însă l-a nimerit pe partenerul său, tot polițist.

Porcii sălbatici, potențiali purtători ai mai multor boli, sunt printre cele mai invazive specii și pot supraviețui în aproape orice mediu.

Porcii sălbatici au invadat Europa

Tot mai mulți sunt atrași de traiul la oraș, unde trăiesc pe seama gunoaielor produse de oameni.

Numărul lor a explodat pe continentul european, unde ar trăi circa 10 milioane de astfel de specimene.

Pentru că problema s-a agravat cu timpul, unele municipalități, precum cea din Berlin, au angajat vânători care să elimine enervantele mamifere. 

Presa notează măsura a avut succes doar parțial iar problema persistă.

Uneori, rezidenții empatizează cu porcii, cum s-a întâmplat anul trecut, la Roma, unde polițiștii au împușcat cu tranchilizante o famile de porci sălbatici care invadaseră un loc de joacă pentru copii, după care i-au eutanasiat cu injecții letale.

Acțiunea a stârnit proteste din partea localnicilor și a organizațiilor pentru drepturile animalelor, care au susținut că existau și alte soluții în locul uciderii porcilor.

×
Subiecte în articol: shakira porci
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close