Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a abandonat fiica în mijlocul drumului. Nici măcar strigătele disperate ale copilei nu au înduplecat-o: „Mami, iartă-mă!” (FOTO+VIDEO)

Și-a abandonat fiica în mijlocul drumului. Nici măcar strigătele disperate ale copilei nu au înduplecat-o: „Mami, iartă-mă!” (FOTO+VIDEO)

Și-a abandonat fiica în mijlocul drumului. Nici măcar strigătele disperate ale copilei nu au înduplecat-o: „Mami, iartă-mă!” (FOTO+VIDEO)
22 Feb 2018   •   10:41

Și-a abandonat fiica în mijlocul străzii și a plecat cu mașina. În tot acest timp, micuța își implora mama cu disperare: „Iartă-mă, mami, te rog, mami, îmi pare rău, îmi pare rău”.

În plus, când fetița înțelege că mama nu o va lăsa înăuntru, cea mică se duce în fața mașinii pentru a nu o lăsa pe mamă să plece. Apoi fetița s-a dus la geamul șoferului, mașina a demarat rapid, lăsând-o pe fetiță să alerge după vehiculul în mișcare.

Femeia nu a fost de înduplecat. Un martor a înregistrat incidentul, care a avut loc în Brazilia. Mai târziu, mama s-a întors după fată, însă ea este acuzată de abuz.

Mama s-a apărat spunând că nu și-a dat seama că cea mică nu era în mașină cu ea când a plecat fiindcă avea radioul dat la maxim, scrie Mirror.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close