Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a ciopârțit soția și a gătit-o! Cum a fost descoperită oribila crimă

Și-a ciopârțit soția și a gătit-o! Cum a fost descoperită oribila crimă

Și-a ciopârțit soția și a gătit-o! Cum a fost descoperită oribila crimă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Mai 2017   •   10:09

Un bucătar-șef și-a tranșat soția, intenționând să-i gătească părțile corpului. La scurt timp de la îngrozitoarea scenă a chemat un electrician să repare curentul electric din apartamentul său, spunându-i acestuia să ignore mirosul, potrivit Mirror.

Marcus Volke, în vârstă de 28 de ani, este acuzat că și-a tăiat soția în bucăți. După ce a tranșat-o pe femeie, criminalul voia s-o gătească, dar a întâmpinat o problemă. Nu-i mai funcționa curentul electric.

După ce electricianul a rezolvat problema și a plecat de la el, s-a dus direct la poliție unde a spus că vecinii au sesizat un miros de ”carne în stare de putrefacție”.

Polițiștii au mers la bărbat acasă, dar l-au găsit și pe acesta mort într-un tomberon din cartier. Ulterior, forțele de ordine au găsit în apartamentul bărbatului o oală în care picioarele soției erau gătite.

„A fost un miros înrozitor. Nu am mai mirosit ceva asemănător până acum și chiar nu-l pot descrie”, a spus unul dintre polițiști, potrivit Mirror.

Marcus a fost bucătar șef, dar a decis să devină escortă masculină, pentru a-și achita datoriile, care creșteau pe zi ce trece.

 

×
Subiecte în articol: sotie crima
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close