Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a comandat online o pereche de pantofi, dar când a desfăcut pachetul a găsit ceva cu totul neașteptat în cutie (FOTO)

Și-a comandat online o pereche de pantofi, dar când a desfăcut pachetul a găsit ceva cu totul neașteptat în cutie (FOTO)

Și-a comandat online o pereche de pantofi, dar când a desfăcut pachetul a găsit ceva cu totul neașteptat în cutie (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Sharon Wooller
12 Sep 2017   •   09:22

Își comandase online o pereche de pantofi, însă când pachetul a ajuns acasă, fiul său de cinci ani s-a grăbit să-l desfacă.

Nu mică i-a fost surpriza când puștiul s-a întors cu un cuțit cu lama de 10 centimetri, găsit lângă pantofi.

„Fiul meu a deschis cutia și apoi a strigat: „Uite”. Când m-am întors, el avea cuțitul în mâini. Din fericire, am reușit să-l iau înainte de a face altceva cu el, dar ar fi putut fi o situație neplăcută”, a declarat Sharon Wooller, din Țara Galiilor, pentru Wales Online.

Femeia s-a plâns companiei, iar reprezentanții acesteia au decis să-i ofere perechea de pantofi, alături de un voucher de 20 de lire sterline pentru neplăcerea creată. Chiar și așa clienta a rămas nemulțumită.

„Găsești un cuțit în pantofi și ei îți spun că poți păstra perechea. E ca o insultă. Nu credă că să-mi oferi o pereche de 10 lire poate să scuze asta”, a mai spus femeia.


 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close