x close

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo (GALERIE FOTO)

11 Ian 2018   •   09:47
Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo (GALERIE FOTO) Galerie foto (6) Foto: http://boredomtherapy.com

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri, iar pe drum a început să audă niște zgomote ciudate din el.

Așa că atunci când a ajuns acasă, a deschis sertarele în fugă. A avut un adevărat șoc. Obiectul data din 1890, iar bărbatul plătise doar 100 de dolari.

Sus nu era nimic suspect, însă jos era un spațiu secret. L-a deschis, iar înăuntru era o comoară. Diamante, smaralde, monezi vechi, inele, brățări, bani din toată lumea și medalii din Războiul Civil! Chiar și o bucată de păr era ascunsă acolo. La o primă expertiză, lucrurile valorau peste 15000 de dolari, de 150 de ori mai mult decât a plătit el.

Bărbatul i-a căutat însă pe moștenitori și a returnat toate bijuteriile, scrie http://boredomtherapy.com.

 

 

Citeşte mai multe despre:

zgomote ciudate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati