Antena 3 CNN Actualitate Inedit Şi-a dat copilul spre adopţie. După 22 de ani, află că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş

Şi-a dat copilul spre adopţie. După 22 de ani, află că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş

Şi-a dat copilul spre adopţie. După 22 de ani, află că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    07 Apr 2017   •   11:27

În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel. Mamă singură, la acea vreme, s-a gândit că nu-şi poate creşte copilul, aşa că a decis să-l dea spre adopţie în speranţa că, astfel, poate va avea o şansă la o viaţă mai bună decât cea pe care i-ar fi oferit-o ea.

Băieţelul a fost înfiat. Părinţii adoptivi l-au botezat "Steve". Timpul a trecut şi, când a ajuns la vârsta de 18 ani, Steve a decis că este momentul să-şi caute mama naturală, potrivit Realitatea.net.

Așa a descoperit că mama sa, Christine Tallady, lucra la același magazin cu el și era ”colega de la casă”. În același timp, și femeia a descoperit că muncea în același loc cu fiul ei.

”Nu pot să cred, timp de opt luni am lucrat sub acelaşi acoperiş cu fiul meu!”, a spus femeia, emoţionată. ”Ne-am îmbrăţişat, am plâns, apoi ne-am aşezat la o masă şi pur şi simplu am început să vorbim... Am descoperit că, fără să ştim, aveam atât de multe în comun", a mai spus aceasta.

×
Subiecte în articol: adoptie adoptare
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close