Antena 3 CNN Actualitate Inedit Şi-a dat fiul spre adopţie. După 22 de ani, a aflat că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş - VIDEO

Şi-a dat fiul spre adopţie. După 22 de ani, a aflat că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş - VIDEO

Şi-a dat fiul spre adopţie. După 22 de ani, a aflat că, în tot acest timp, erau sub acelaşi acoperiş - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
14 Mar 2018   •   10:05

În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel. Mamă singură, la acea vreme, s-a gândit că nu-şi poate creşte copilul, aşa că a decis să-l dea spre adopţie.

Când a semnat actele, tânăra a bifat opţiunea "dosar deschis". Asta însemna că îşi lăsa datele şi îşi dădea acordul ca, în cazul în care copilul va dori vreodată să ştie cine este mama sa, să poată fi contactată.

În câteva săptămâni, băieţelul a fost înfiat. Părinţii adoptivi l-au botezat "Steve".

Timpul a trecut şi, când a ajuns la vârsta de 18 ani, Steve a decis că este momentul să-şi caute mama naturală. 

Băiatul a descoperit că mama sa naturală locuia foarte aproape de el. Imediat, a decis să-şi întrebe şeful dacă o cunoaşte, din întâmplare, pe o anume Christine Tallady.

"L-am întrebat: 'Cunoşti vreo femeie pe care s-o cheme Christine Tallady?' Iar el mi-a răspuns: 'O cheamă ca pe colega noastră de la Casă?'", a povestit Steven.

Câteva minute mai târziu, un manager de la magazin s-a oferit să-l ajute şi i-a căutat adresa femeii de la Casă. S-a dovedit că ea era cea pe care o căuta... Ea era mama lui.

„Ne-am îmbrăţişat, am plâns, apoi ne-am aşezat la o masă şi pur şi simplu am început să vorbim”, a spus aceasta, potrivit seattletimes.com.

 

×
Subiecte în articol: mama adoptie
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close